Wat kan je verwachten van een massage?

happy lady massage tafel toelichting

Voor de massage beschik ik over een speciale mobiele tafel met borstuitsparing. Dit zorgt voor minder druk op de borst en een meer ontspannen rug.

Ik neem alle benodighede mee om een perfecte massage te geven, van tafel, tot handdoeken olie en muziek. Vooraf houden we eerst een kort kennismakingsgesprek en leg ik uit hoe alles in zijn werk gaat, ook vraag ik over eventuele medische klachten, aandachtsgebieden en overige wensen. Tijdens de massage combineer ik een stevige, klachtgerichte massage, met ontspanning en comfort. Tijdens de massage is er extra aandacht voor de handen-, voeten- en gezichtsmassage, waardoor je volledig tot rust komt en na afloop niet meer van de tafel af wilt. De edele delen worden vanzelfsprekend niet gemasseerd.

 

Massage aan huis voor stellen
Vooral ouders met jonge kinderen blijken een masseur aan huis goed te kunnen gebruiken. Zij hebben immers de meeste behoefte aan ontspanning, maar komen het moeilijkste het huis uit. Ik kom stellen daarom graag tegemoet in mijn prijzen.

Niet goed geld terug
Ik geef bij al mijn massages een unieke ‘niet goed geld terug’ garantie! Ik kan uiteraard niet beloven dat ik je van al je klachten af help (dat kunnen alleen kwakzalvers beloven). Wel kan ik garanderen dat je je na de massage beter voelt dan ervoor. Zo niet, krijg je gewoon je geld terug. Tot op heden is er nog niemand geweest die een beroep heeft gedaan op deze garantie.

Mag ik praten tijdens de massage?
Nee. Nou, vooruit, een beetje dan. Sommige mensen praten 60 minuten lang nonstop door, anderen genieten in stilte van de massage met achtergrond muziek. Voor het beste resultaat is het echter beter om niet te praten en gewoon te genieten.

Moet ik nog iets doen?
Ja, een afspraak maken, mijn telepathische gaven zijn nog niet zo ver ontwikkeld.

Verder is het belangrijk dat er een rustige ruimte is van minimaal 3 bij 2 meter waar je niet gestoord wordt tijdens de massage. Dat kan de woonkamer zijn maar ook op zolder. De kamer temperatuur is wel belangrijk, zorg dat deze minimaal 23 graden is. Dat klinkt warm, maar als je stil ligt koelt het lichaam snel af.

Ik neem alle benodigdheden mee, van mobiele massage tafel, tot olie, handoeken en zelfs muziek.

Tijden

Meeste mensen die een massage aan huis boeken werken overdag. Bel daarom gerust voor een massage in de avond uren en het weekend. Meeste mensen boeken een massage voor 20:00 in de avond.

Welkomst geschenk

massage spinBoek je voor de eerste keer, dan ontvang je een ‘massage spin’ als  welkomst geschenk.

 

 

Kosten

Wat kost een massage aan huis in Rotterdam en omstreken?