Bij een stoelmassage neemt u plaats in een speciale massage stoel. U houdt u kleren aan, wat de massage laagdrempelig maakt. Er wordt geen olie gebruikt, waardoor u na de massage ook direct weer aan het werk kunt. Ik geef de TouchPro Stoelmassage.

Massagestoel

ergopro 2 massagestoelIk maak gebruik van een van de nieuwste, sterkste en zachtste masasgestoel op de markt, de Stronglite Ergo pro 2. Een van de voordelen van deze stoel is dat er, in vergelijking met goedkopere massagestoelen, geen stang tussen de benen loopt. Dit zal voor alle mannen een geruststellende gedachte zijn. Dames met een rokje kunnen hierdoor echter ook wat makkelijker zitten.

TouchPro Europe Stoelmassage

TouchPro® Europe is hét opleidingsinstituut voor de professionele stoelmassage.

De Touchpro Europe Stoelmassage is een bewezen effectieve en efficiente massage van 15 minuten van het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen. De massage wordt over de kleren heen gegeven.  De Touchpro Europe Stoelmassage mag alleen worden gegeven door licentie houders van: TouchPro Europe. Hier worden vanzelfsprekend strenge eisen aan gesteld kwa opleiding, kennis en beheersing van de technieken. Een soort eredivisie onder de stoel masseurs. Met een TouchPro Europe Stoelmasseur bent u dus verzekerd van een goede massage.